FUNCAKES CMC - TYLO POEDER 60 G

De FunCakes CMC - Tylo Poeder kun je toevoegen aan je fondant om deze te verstevigen. Het zorgt ervoor dat je makkelijker kunt modelleren met fondant en dat het sneller droogt. Dit is met name handig wanneer je figuren, strikken of andere decoraties wilt maken, die uit moeten harden. Gebruik ongeveer 3 g (1 theelepel) CMC – Tylo poeder voor 250 gram fondant en kneed dit goed door.

Daarnaast kun je de CMC - Tylo Poeder ook gebruiken voor het maken van je eigen eetbare lijm. Meng hiervoor 1 deel CMC-poeder per 30 delen water. Laat dit mengsel een nacht staan voor gebruik.

  • CMC, carboxymethylcellulose, vaak Tylo poeder genoemd is eetbaar en kan gebruikt worden in voedsel.
  • Maakt fondant steviger, zodat je er beter mee kunt modelleren en het sneller uithard.
  • Gebruik CMC – Tylo poeder om je eigen eetbare lijm te maken.
  • Kan gebruikt worden in voedsel.
  • Gewicht: 60 gram.

 Ingrediënten: carboxymethylcellulose: E466 (100%).

€ 3,75

  • 0,6 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES EIWITPOEDER HIGH WHIP 125 G

FunCakes Eiwitpoeder is de ideale vervanger van rauw eiwit. Dit poeder maakt rauw eiwit overbodig!

  • De ideale vervanger voor rauw eiwit.
  • Gemaakt van gepasteuriseerde gedroogde eiwitten.
  • Vervangt rauw eiwit in al jouw recepten, ook geschikt voor het maken van royal icing.
  • Halal gecertificeerd
  • Gewicht: 125 gram.

 Ingrediënten: gedroogd kipeiwit (gepasteuriseerd). Dit product is Halal gecertificeerd.

Recept voor het maken van Royal Icing:
Meng 10 gram eiwitpoeder met 60 ml water en 300-500 gram suikerbakkerspoeder en een mespuntje citroenzuur.

€ 5,45

  • 0,12 kg
  • Uitverkocht

FUNCAKES MERINGUE POEDER 150 G

De FunCakes meringue poeder is geschikt voor het maken van schuimpjes, meringues, pavlova en Amerikaanse botercrème. De poeder is klaar voor gebruik, voeg alleen water en eventueel suiker toe.

Tip: Gebruik altijd een schone lepel.

Vanwege de structuur van het product is deze niet geschikt voor het maken van Royal Icing.

Bereidingswijze meringue: Verwarm de oven voor op 120°C (100°C heteluchtoven). Ontvet de mengkom en garde met heet water. Meng 14 g meringuepoeder met 125 ml water en 125 g fijne kristalsuiker. Klop het mengsel op hoge snelheid tot een vast schuim. Voeg hier in een straaltje 250 g fijne kristalsuiker aan toe. Klop dit door totdat het schuim stijve pieken trekt. Spuit de meringue op een met bakpapier bekleedde bakplaat en droog ca. 1,5 uur in de oven. Laat de meringue afkoelen in de oven.

Bereidingswijze pavlova: Verwarm de oven voor op 120°C (heteluchtoven 100°C). Meng 14 gram poeder met 125 ml water en 125 gram fijne kristalsuiker in een mengkom en roer dit even goed door met de garde. Zorg ervoor dat de mengkom en de garde vetvrij zijn. Klop het poeder op hoge snelheid tot een wit schuim en voeg hier beetje bij beetje de rest van de kristalsuiker aan toe. Klop dit door totdat het schuim stijve pieken trekt. Het is een vrij stug en taai geheel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe hier het schuim op. Duw het met de bolle kant van een lepel iets plat. De plak moet ongeveer een doorsnede van 20 cm krijgen. Droog de meringue in de oven in circa 2½ uur en laat hem afkoelen in de oven. Let op! Maak de meringue idealiter een dag van tevoren, zodat deze van binnen mooi kan drogen. De meringue zal dan van buiten mooi droog zijn en van binnen lekker chewy zijn. Klop de 250 ml slagroom op met 2 eetlepels suikerbakkerspoeder en een zakje klopfix. Smeer dit op de afgekoelde pavlova. Voor een ‘ijs’ effect op de besjes maak je ze eerst iets nat en daarna haal je ze door de fijne kristalsuiker. Decoreer de pavlova verder met vers fruit.

Bereidingswijze American Buttercream: Meng 190 g crisco met 7 theelepels (35 gram) water, voeg daarna 450 g suikerbakkerspoeder en 15 gram meringuepoeder toe en mix. Voeg 4 theelepels (20 gram) water toe en meng goed tot een smeerbare crème.

Ingrediënten: scharreleiwit (gedroogd), suiker, verdikkingsmiddel: E466, voedingszuur: E330. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: glutenmelksoja en lupine.

Halal gecertificeerd.

Inhoud: 150 gram.

€ 6,15

  • Uitverkocht

FUNCAKES SPECULAASKRUIDEN 40 G

Maak zelf het lekkerste speculaas met de FunCakes Speculaaskruiden. Kan ook gebruikt worden voor een traditioneel gekruide cake of dessert. Voeg ongeveer 2,5 gram toe aan 100 gram deeg of beslag.

  • Maak zelf heerlijke speculaas koekjes en brokken of gebruik in een cake mix voor een speculaas cake.
  • Een mix van verschillende specerijen voor de perfecte traditionele smaak van speculaas.
  • Eenvoudig te doseren, door het handige potje met strooidop.
  • Dit product is Halal gecertificeerd.
  • Gewicht: 40 gram.

 Ingrediënten: specerijen. Dit product is Halal gecertificeerd.

€ 2,95

  • 0,4 kg
  • Uitverkocht

FUNCAKES KOEKKRUIDEN 40 G

Geef je koekjes een fantastische smaak met de FunCakes koekkruiden! Heerlijke smaakmaker voor allerlei soorten koekjes.

  • Het voegt snel en gemakkelijk een warme, pittige smaak toe.
  • Kan worden gebruikt voor gebak, cakes, muffins en rozijnenbrood.
  • Inhoud: 40 gram.

 Bereidingswijze:

Ingrediënten: specerijen (kaneel, kruidnagel, gember, nootmuskaat, korianderzaad, piment, kamperfoelie en kardemom). Kan sporen bevatten van: eimelk en noten. Dit product is Halal gecertificeerd.

€ 3,35

  • 0,4 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES WIJNSTEEN 80 G

Wijnsteen, ook bekend als Cream of Tartar, is een natuurlijke zout uit de wijnproductie en wordt in vele bakrecepten gebruikt zoals meringues en angel food cakes. Wanneer je een klein beetje wijnsteen toevoegt wanneer je eiwitten opklopt, dan zal dit het vormen van het schuim versnellen en het helpt de structuur stabiliseren.

Wijnsteen kan ik combinatie met bakzout ook gebruikt worden als rijsmiddel. En het wordt in sommige recepten gebruikt om te voorkomen dan suiker kristalliseert. Een mespuntje wijnsteen helpt ook bij het stabiliseren van slagroom, het zorgt ervoor dat de slagroom in inzakt.

  • Wordt gebruikt in vele bakrecepten, bijvoorbeeld bij het opkloppen van eiwitten voor meringue taarten en meringue en schuimpjes die smelten op je tong.
  • Kan in combinatie met bakzout gebruikt worden als rijsmiddel.
  • 100% Wijnsteen.
  • Gewicht: 80 gram.

 Ingrediënten: wijnsteen (E336).

€ 4,75

  • 0,8 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES BAKPOEDER 80 G

FunCakes bakpoeder is een zuiver bakpoeder met de juiste combinatie van wijnsteenzuur en bakzout. Het kan gebruikt worden als rijsmiddel in vele recepten. Het is het ideale rijsmiddel voor koekjes en Cake en het zal er voor zorgen dat deze een mooi volume krijgen.

  • Bakpoeder is het ideale rijsmiddel en kan gebruikt worden in vele recepten.
  • FunCakes bakpoeder bevat de juiste combinatie van wijnsteenzuur en bakzout.
  • Gebruik bakpoeder in je recept en je weet zeker dat je koekjes en cakes mooi zullen rijzen.
  • Tip! Maak je eigen zelfrijzend bakmeel door 2 theelepels bakpoeder (8g) te mengen met 250 gram bloem en eventueel een beetje zout.
  • Gewicht: 80 gram.

 Ingrediënten: wijnsteenzuur: E336, natriumbicarbonaat: E500.

 

€ 2,50

  • 0,8 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES BAKZOUT 100 G

FunCakes Bakzout (natriumbicarbonaat) wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van koekjes, brood en cake. Tijdens het bakken reageert het met andere ingrediënten en komt er koolstofdioxide vrij die ervoor zorgen dat het te bakken product luchtig wordt. De zure ingrediënten die deze reactie veroorzaken zijn o.a.; wijnsteenzuur, citroensap, yoghurt, karnemelk, cacao en honing.

  • Bakzout kan worden vervangen door bakpoeder, mits er ook voldoende zure ingrediënten aan het recept wordt toegevoegd. De meeste bakpoeders bevatten bakzout gecombineerd met wijnsteenzuur.
  • Bakzout 100% natriumbicarbonaat.
  • Bakzout wordt bij koken en bakken gebruikt als rijsmiddel.
  • Kan worden gebruikt als vervanging voor bakpoeder, mits er ook voldoende zure ingrediënten aan het recept wordt toegevoegd.
  • Gewicht: 100 gram

 Ingrediënten: natriumbicarbonaat (E500).

€ 2,30

  • Uitverkocht

FUNCAKES WIJNSTEENZUUR 100 G

Wijnsteenzuur, tartaric acid, wordt in voedingsmiddelen gebruikt voor het stabiliseren van eiwitten en voor het versterken van de hittebestendigheid en volume van eiwitten. Verder voorkomt het kristallisatie van suikerstropen, is het een natuurlijk conserveermiddel en een rijsmiddel (in combinatie met bakzout).

  • Niet te verwarren met wijnsteen (cream of tartar), wijnsteenzuur wordt voornamelijk gebruikt om bijvoorbeeld jam te conserveren en eiwit na bakken te conserveren. Het wordt ook gebruikt bij het maken van merengueschuim.
  • 100% Wijnsteenzuur.
  • Wijnsteenzuur wordt bij koken en bakken gebruikt als natuurlijk conserveermiddel en voor het stabiliseren van eiwit.
  • Kan in combinatie met bakzout gebruikt worden als rijsmiddel.
  • Gewicht: 100 gram.

 Ingrediënten: wijnsteenzuur (E334).

€ 4,75

  • Uitverkocht

FUNCAKES AGAR AGAR 50 G

De FunCakes Agar Agar is een plantaardig bindmiddel en een veelzijdig product. Het kan gebruikt worden als vervanger van gelatine alleen bevat Agar Agar geen dierlijke ingrediënten. Als je Agar Agar als vervanger voor gelatine gebruikt, dan dien je wel het recept aan te passen. Het poeder lost op in een kokende vloeistof (water, melk of creme), nadat het opgelost is kun je het toevoegen aan je gerecht.

De bindkracht van Agar Agar is 4-5 keer hoger dan van gelatine. Gebruik ongeveer 8 gram poeder voor 1 liter vloeistof. Agar Agar stolt bij kamertemperatuur, dus je gerecht hoeft niet op te stijven in de koelkast en het blijft langer goed buiten de koelkast bij warm weer. Wanneer je Agar Agar gebruikt in melkproducten dan wordt er wel geadviseerd dit in de koelkast te bewaren. Agar Agar verliest zijn bindkracht na ongeveer 2 dagen.

  • FunCakes Agar Agar heeft een sterkte van min. 700 g/cm3 (gebaseerd op Nikan / 1,5% 20°C) en is volledig kleur- en smaakloos.
  • Een volledige veganistische vervanger voor gelatine! Wanner je Agar Agar gebruikt als vervanger voor gelatine, pas dan het recept iets aan. Gebruik ongeveer 4 tor 5 keer minder poeder dan wanneer je gelatine zou gebruiken.
  • Agar stolt bij kamertemperatuur, dus het gerecht hoeft niet in de koelkast op te stijven en het blijft langer goed bij warm weer.
  • Volledig kleur- en smaakloos.
  • Gewicht: 50 gram.

Ingrediënten: verdikkingsmiddel: E406.

Dit product is: Halal gecertificeerd.

€ 4,40

  • Uitverkocht

FUNCAKES AMANDELMEEL EXTRA FIJN 125 G

Funcakes Amandelmeel bestaat voor 100% uit zeer fijn gemalen geblancheerde amandelen, zodat deze geen velletjes bevat. Deze extra fijne amandelmeel is perfect voor het maken van delicate koekjes als macarons. Maar kan ook gebruikt worden voor luchtige amandeltaarten, cakes en koekjes. Daarnaast wordt het gebruikt in vele gezonde recepten. De amandelolie en de smaak van de amandelen zijn uitstekend bewaard gebleven. 80% van het meel is fijner dan 0,8 mm.

  • Extra fijne amandelmeel perfect voor delicate koekjes als macarons.
  • 100% fijn gemalen geblancheerde amandelen zonder het velletje.
  • De amandelolie en smaak is perfect bewaard gebleven.
  • Gewicht: 125 gram.

 Ingrediënten: gemalen amandelen (100%). Voor allergenen zie de vet

€ 5,25

  • Uitverkocht

FUNCAKES CITROENZUUR 80 G

Citroenzuurpoeder wordt in het algemeen gebruikt als natuurlijk conserveermiddel in voedingsproducten en voor de zure smaak in bijv. frisdranken. Bij bakken en taartdecoratie wordt het specifiek gebruikt om Royal Icing minder zoet te maken. Je hebt slechts een mespuntje citroenzuur nodig op 500 gram suikerbakkerspoeder (fijne poedersuiker), maak de Royal Icing vervolgens zoals in het recept wat je gewend bent.

  • 100% Citroenzuur.
  • Natuurlijk conserveermiddel.
  • Bij bakken vaak gebruikt om Royal Icing minder zoet te maken.
  • Gewicht: 80 gram.

Ingrediënten: citroenzuur (E330).

€ 2,65

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES AMMONIUMBICARBONAAT 80 G

FunCakes Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van koekjes of andere traktaties. Het geeft een explosieve en snelle verwerking voor producten die kort gebakken worden. Het is in het bijzonder geschikt voor eierkoeken en dunne koekjes. Wanneer het verwarmd wordt, komt er ammonia en koolstofdioxide vrij, maar geen water. Doordat er geen water vrijkomt, kunnen de koekjes sneller gebakken worden en zullen ze eerder drogen.

  • Ammoniumbicarbonaat is ook bekend als vlugzout, bakkersammonia en hertshoornzout.
  • 100% Ammoniumbicarbonaat.
  • Rijsmiddel voor bakken.
  • In het bijzonder geschikt voor het bakken van eierkoeken en dunne koekjes die snel moeten bakken en drogen.
  • Gewicht: 80 gram.

 Ingrediënten: ammoniumbicarbonaat (E503ii).

€ 2,85

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES CLEAR PIPING GEL 350G

Een heldere gel om mooie effecten te creëren bij het decoreren van een taart via diverse technieken. Perfect om bijv. dauwdruppels of water effecten te maken, maar denk ook aan het opbrengen van een ouwel plaatje op de taart, plakt goed en omdat het helder is blijft het plaatje mooi. Gebruik de piping gel ook om je cupcake dun mee in te smeren, voordat je je laagje fondant of marsepein er op plakt.

Verder bijv. ook om als afbakening te gebruiken voor een plaatje op de taart, eerst belijning maken met piping gel, waarna je het met kleur invult zonder dat je lijntjes ziet. Te gebruiken i.c.m. een icing spuitzak.

Werk je graag met dummies? Ook dan is de piping gel ideaal! Smeer je dummy in met piping gel voordat je deze bekleed met bijvoorbeeld fondant. De fondant zal nu goed blijven zitten.

Ingrediënten: glucosestroop, water, sacharose, geleermiddel: E406, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202.

Kan sporen bevatten van: sojamelkzwaveldioxide en sulfieten (E220-E228).

Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren, 15°C-20°C.

Inhoud: 350 gram.

 

€ 5,70

  • Uitverkocht

SUGARFLAIR CONFECTIONERS GLAZE 50ML

De Sugarflair Confectioners Glaze is het perfecte product om je suikerwerk, chocolade en marsepein een hoogglans afwerking te geven. Je kunt de glaze ook mixen met de Sugarflair lustre om eetbare verf te maken.

Ingrediënten: schellak (E904), ethanol.

Inhoud: 50 ml. Let op! Dit product is brandbaar.

€ 4,75

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES PARELSUIKER 200G

De FunCakes parelsuiker large, ook wel bekend als suikernibs, zijn bakvaste suikerbrokken. De suikerbrokken kunnen gebruikt worden als decoratie op koekjes en cake of bijvoorbeeld in Belgische wafels, suikerbrood of kaneelbroodjes.

Ingrediënten: suiker (100%).

Afmeting: 4-5, 6 mm (P3).

Inhoud: 200 gram

€ 3,15

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES GLYCERINE 120 G

Glycerine is een veelzijdig product dat voor veel dingen kan worden gebruikt. Het houdt je cake langer vers, verbetert de textuur van zelfgemaakte fondant, voorkomt kristallisatie van suiker en kan uitdroging van botercrème voorkomen.

  • Voeg voor het bakken een paar theelepels glycerine toe aan je cakebeslag om je cake langer vers te houden. Een beetje glycerine in royal icing geeft glans en voorkomt dat je glazuur hard en droog wordt. Het maakt de royal icing gemakkelijker aan te brengen.
  • Voorkom kristallisatie van suiker door glycerine toe te voegen bij het verhitten van suiker en water tot een hoge temperatuur. Glycerine werkt ook als verzachter in fudge, truffel en karamel.
  • Glycerine kan voorkomen dat botercrème uitdroogt en een korst vormt. Het houdt je botercrème zijdezacht en helpt bij het aanbrengen van strooisels of versieringen op je cake.
  • Verbetert de textuur en buigzaamheid van zelfgemaakte fondant. Het kan ook helpen bij het verzachten van oudere en stijve fondant, voeg een paar druppels toe en vouw het door je fondant totdat het glad is.
  • Inhoud: 120 gram.

 Ingrediënten: glycerol (100%). Dit product is Halal gecertificeerd.

€ 3,15

  • 1,5 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FUNCAKES ISOMALT 250G

Maak prachtige taartdecoraties om designelementen in een heldere kleuren te creëren: edelstenen, ramen, mozaïeken, geodecakes. De FunCakes Isomalt kan worden verwarmd zonder zijn zoetheid te verliezen of van kleur te veranderen.

  • Uitermate geschikt om te smelten en opnieuw te vormen.
  • Suikervrije zoetstof.
  • Wit en geurloos.
  • Niet zo zoet als suiker, maar kan worden gemengd met andere suikervervangers om het zoeter te maken.
  • Inhoud: 250 gram.

 Bereidingswijze: Smelt in de magnetron (ca. 700W in een hittebestendige kom) of pan tot 170°C. Roer elke 20-30 seconden de isomalt goed door totdat het geheel vloeibaar is. Zet de kom / pan ca. 10 seconden in een schaal met een bodempje koud water. De isomalt is nu getemperd en kun je naar wens kleuren en verwerken. LET OP!: De gesmolten isomalt is zéér heet!

Ingrediënten: isomalt (100%). Dit product is Halal gecertificeerd.

€ 4,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FunCakes Xanthaangom 50g

De FunCakes Xanthaangom is een gom die gebruikt kan worden in diverse recepten als bakverbeteraar voor het verkrijgen van een hogere viscositeit. Daarnaast kan het gebruikt worden als verdikkingsmiddel in voedsel (bijv. sauzen, pudding en honing), als emulgator en stabilisator. Het product bindt, neemt vocht op en houdt luchtbelletjes vast. Zeer zuinig in gebruik. Daarnaast kun je met deze smaakloze poeder van FunCakes gebruiken om eetbare lijm, gum paste en pastillage te maken.

Recept voor het maken van eetbare lijm: mix 1/4 theelepel xanthaangom met 4 eetlepels water. Het duurt circa 10 - 20 minuten tot het geheel is opgelost. Je hebt dan een heldere kleurloze lijm.
Recept voor het maken van pastillage: Mix 1 theelepel xanthaangom door 100 gram Royal Icing. Laat het circa 1 uur rusten voordat je het gebruikt.
Recept voor het maken van gum paste: neem 5 gram xanthaangom en 250 gram fondant. Kneed de gum poeder door de fondant heen, laat het 20 - 30 minuten rusten voor gebruik.

Ingrediënten: xanthaangom (100%).

Inhoud 50 gram.

Bevat geen E171.

€ 2,75

  • 0,5 kg
  • Uitverkocht

FUNCAKES GLUCOSESTROOP 375G

De FunCakes glucosestroop kan gebruikt worden in vele zoet recepten zoals desserts, snoepgoed, taarten en jam. Glucosestroop voorkomt de vorming van suikerkristallen en geeft meer souplesse aan o.a. modelleerchocolade, royal icing, fondant en gum paste.

Ingrediënten: glucosestroop.

Inhoud: 375 gram.

€ 5,75

  • 0,37 kg
  • Uitverkocht

SUGARFLAIR REJUVENATOR SPIRIT - ALCOHOL - 14ML.

Sugarflair Rejuvenator Spirit is een alcohol geschikt voor verwerking in voedsel. Te gebruiken om van kleur of glanspoeders een verfje te maken, maar ook geschikt als lijm om bijv. fijne gumpaste bloemblaadjes aan elkaar te plakken.

Knijpflesje, 14 ml.

Food-Grade Iso-Propyl Alcohol. Kosher.

€ 3,50

  • Uitverkocht

SUGARFLAIR REJUVENATOR SPIRIT - ALCOHOL - 280ML

Sugarflair Rejuvenator Spirit is een alcohol geschikt voor verwerking in voedsel. Te gebruiken om van kleur of glanspoeders een verfje te maken, maar ook geschikt als lijm om bijv. fijne gumpaste bloemblaadjes aan elkaar te plakken.

Inhoud: 280 ml.

Ingrediënten: ethanol. Food-Grade Iso-Propyl Alcohol.

Kosher.

€ 9,99

  • Uitverkocht

FUNCAKES EDIBLE GLUE (EETBARE LIJM) - 50G

Plak diverse decoratie onderdelen van fondant of marsepein aan elkaar met de FunCakes eetbare lijm. Ook geschikt voor het vastplakken van decoraties op je taart of cupcakes.

Ingrediënten: water, emulgator: E466, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E330, aroma.

Bewaaradvies: donker bewaren.

Inhoud: 50 gram.

€ 2,95

  • Uitverkocht

FUNCAKES EDIBLE GLUE (EETBARE LIJM) - 22G

De FunCakes eetbare lijm is ideaal om diverse decoratie onderdelen van fondant of marsepein aan elkaar te plakken. Tevens kun je de lijm gebruiken om je decoraties vast te plakken op je taart of cupcakes. Het potje beschikt bovendien over een handig kwastje aan de dop. 

Ingrediënten: water, emulgator: E466, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E330, aroma.

Bewaaradvies: donker bewaren.

Inhoud: 22 gram.

€ 2,45

  • Uitverkocht

FUNCAKES BAKE RELEASE SPRAY 200ML

Met de FunCakes bakspray kun je gemakkelijk en snel al je bakvormen, bakplaten, wafelijzers en ovenschalen invetten! De bake release spray van FunCakes is een plantaardige non-stick bakspray die onmisbaar is voor iedere taartdecorateur.

Gebruiksaanwijzing: Voor een optimaal resultaat goed schudden voor gebruik. Hou de spuitbus rechtop en spray de bakvorm gelijkmatig in op een afstand van 25-30 cm.

Ingrediënten: plantaardige olie (raapzaad, palm), ethanol, emulgator: E322 (soja), drijfgas: E290. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kosher D Parve gecertificeerd.

Gevaar: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Het drijfgas in de FunCakes Bake Release Spray is koolstofdioxide (E-290) en voldoet aan de Europese wet- en regelgeving (EU- 1333-2008) aangaande gebruik drijfgassen en is uitermate geschikt voor algemeen dagelijks gebruik.

Inhoud: 200 ml.

€ 5,15

  • Uitverkocht

CRISCO SHORTENING 1,36 KG

Crisco is een plantaardige vet of shortening, verpakt in een afsluitbaar blik van 1,36 kg.

Toepassingen zijn divers, bijvoorbeeld:

  • Bij het uitrollen van gumpaste om plakken te voorkomen
  • Om uitstekers in te vetten, indien nodig
  • Om fondant soepeler te maken bij kneden

Na openen 1 jaar te bewaren op huiskamer temperatuur.

Ingrediënten: Sojaolie, gehydrogeneerde palmolie, emulgator E-471, antioxidant E-319, citroenzuur E-330. Allergenen: Kosher, bevat geen alcohol en geschikt voor vegetariërs.

 

€ 15,75

  • 1,5 kg
  • Uitverkocht

CRISCO SHORTENING 450G

Crisco is een plantaardige vet of shortening, verpakt in een afsluitbaar blik van 450 gram.

Toepassingen zijn divers, bijvoorbeeld:

  • Bij het uitrollen van gumpaste om plakken te voorkomen
  • Om uitstekers in te vetten, indien nodig
  • Om fondant soepeler te maken bij kneden

Na openen 1 jaar te bewaren op huiskamer temperatuur.

Ingrediënten: Sojaolie, gehydrogeneerde palmolie, emulgator E-471, antioxidant E-319, citroenzuur E-330. Allergenen: Kosher, bevat geen alcohol en geschikt voor vegetariërs.

€ 7,00

  • 1,5 kg
  • Uitverkocht