De FunCakes Mix voor Sloffenbodem is zo'n mix. Je gebruikt 'm zoals de naam al zegt als sloffenbodem, maar ook voor andere taarten, koekjes of gebak. Appeltaart? Gevulde Koeken? Fruitgebakjes? Thumbprint koekjes met jam? Het komt allemaal uit deze mix. De mix geeft volume tijdens het bakken en is dus een heerlijke cake-achtige bodem voor taarten. Hij gaat hand in hand met amandelspijs voor een nog rijkere smaak.
Bereidingswijze: Meng 500 g mix met 155 g boter en 1 ei (50 g). Kneed tot een stevig deeg en laat ca. 1 uur opstijven in de koelkast.
Voor een slof: verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng 500 g mix met 155 g boter en 1 ei (50 g) en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Rol het deeg uit tot een plak van ca. 8 mm dikte en bekleed hiermee de sloffenring. Meng 250 g amandelspijs met 1 ei en doe dit in
een spuitzak. Spuit met een zigzagbeweging het spijs op de sloffenbodem. Meng 100 g mix voor banketbakkersroom met 250 ml water en klop met een garde of mixer in ca. 5 minuten tot een
gladde massa. Spuit de banketbakkersroom in het midden van de slof en bak in ca. 20-25 minuten gaar. Laat de slof afkoelen en decoreer naar wens.
Voor koekjes: Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte en steek vormen uit. Baktijd ca. 12 minuten op 180°C (heteluchtoven 160°C).
Voor appeltaart: rol het deeg uit tot ca. 5 mm dikte, bekleed een springvorm (22-24 cm) met het deeg en vul met appelpartjes van 1 kg appels die zijn vermengd met wat kaneel en
suiker. Leg op de appels een raster van reepjes deeg en bestrijk deze met losgeklopt ei. Baktijd ca. 50 minuten op 170°C (heteluchtoven 150°C).
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, lupinemeel, rijsmiddel: E450, E500, maiszetmeel, natuurlijk aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en melk.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 3,85
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Al het lekkere van de brownie, maar dan in de vorm van een blondie! Deze cake blondie is zacht, heeft een lekkere vanillesmaak en past overal bij. Bak het met witte chocolade chunks en voeg een drizzle toe om het helemaal af te maken!
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Gebruik voor deze cake 500 g mix, 2,5 eieren (125 g), 50 g boter en 100 ml water.Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Smelt de boter in een pannetje. Doe de gesmolten boter, de mix, eieren en het water in een kom. Mix op lage snelheid in 3 minuten tot een glad beslag. Vet een bakvorm (20×20 cm) in met Bake Release Spray, bekleed met bakpapier en vul met het beslag. Bak de cake blondie in het midden van de oven gedurende 40 minuten. Haal de cake uit de oven en laat uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, melkpoeder (vol), glucosestroop (gedroogd), plantaardige olie en vet (raap), zetmeel (aardappel), gemodificeerd zetmeel, zout, rijsmiddel: E500, aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
€ 5,00
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien