Wie een aantal bakmixen in het keukenkastje heeft staan, kan zijn of haar gasten in een handomdraai iets lekkers serveren. Bakt u taarten op bestelling? Probeer dan ook eens de bakmixen van FunCakes, de Bakzolder of BakeDelicious! De fantastische smaak, luchtige structuur en het grote volume van de bakmixen zorgen voor uitstekende kwaliteit biscuit en cakes. Bovendien houdt u mooi tijd over voor het maken van de decoraties!
Wist u dat Beppie Bakgraag ook glutenvrije bakmixen van FunCakes verkoopt? Deze bakmixen zijn geproduceerd in een glutenvrije faciliteit en bevatten daarmee minder dan 20mg/20ppm gluten per kilo wat ze ook geschikt maakt voor mensen met Coeliakie. U herkent de glutenvrije mixen aan de groene zak.
De FunCakes mix voor Biscuit is de perfecte basis voor diverse soorten taart. Met deze gemakkelijke mix maak je zeer luchtige taartbodems, ook wel kapsels genoemd. De mix is van ambachtelijke kwaliteit.
Bereidingswijze: zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid na mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart gaar in de voorverwarmde oven. Zie voor de baktijd en verhoudingen het schema op de verpakking. Oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), rijsmiddel: E500, E341, E450, E336, E575, glucosestroop (gedroogd), magere melkpoeder, zout, aroma, verdikkingsmiddel: E415. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 3,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De FunCakes mix voor Biscuit is de perfecte basis voor diverse soorten taart. Met deze gemakkelijke mix maak je zeer luchtige taartbodems, ook wel kapsels genoemd. De mix is van ambachtelijke kwaliteit.
Bereidingswijze: zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid na mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart gaar in de voorverwarmde oven. Zie voor de baktijd en verhoudingen het schema op de verpakking. Oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), rijsmiddel: E500, E341, E450, E336, E575, glucosestroop (gedroogd), magere melkpoeder, zout, aroma, verdikkingsmiddel: E415. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 21,99
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België, Nederland Meer tonen Laat minder zien
De FunCakes Mix voor Choco Biscuit is de perfecte basis voor jouw chocoladetaarten. Deze luchtige cake, ook wel kapsel genoemd, wordt door de banketbakker gebruikt als basis voor hele verschillende soorten taartjes en gebak. Je benadert met deze mix eenvoudig de ambachtelijke banketbakkerskwaliteit en maakt een heerlijke luchtige taartbodem.
Je bakt een hoge, egale en luchtige taartbodem die je naar hartenlust kunt decoreren. Laat je creativiteit de vrije loop!
Bereidingswijze: Verwerk alle ingrediënten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid in 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid namixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de voorverwarmde oven gaar. De oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, cacaopoeder (mager), emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), gerstemout, glucosestroop (gedroogd), rijsmiddel: E500, E450, melkpoeder (mager), suiker (gebrand), verdikkingsmiddel: E415. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 6,75
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Zelf Moscovisch Gebak maken is best een bewerkelijk klusje, maar met deze mix van FunCakes wordt het heel eenvoudig! Het resultaat is een heerlijke smeuïg biscuit dat je bijvoorbeeld afmaakt met een lekkere vulling en fruit, maar wat ook heerlijk is als tulband. Qua smaak en textuur zit Moscovisch gebak tussen biscuit en cake in. Door de boter is dit gebak smeuïger dan een gewoon biscuit, maar minder vet en zwaar dan een cake. Aan het beslag kunnen ook heel goed rozijnen of gedroogde vruchten toegevoegd worden, waardoor we deze cake ook vaak gemaakt wordt tijdens de feestdagen.
Bereidingswijze: Gebruik voor deze cake 250 g mix, 4,5 eieren (225 g) en 125 g boter. Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Meng de mix en eieren in een kom. Plaats een garde op je mixer en mix gedurende 8 minuten op hoge snelheid. Smelt de boter in een pannetje op het vuur. Voeg de gesmolten boter in drie porties toe aan het beslag in de mixer en zorg dat de boter steeds volledig is opgenomen voordat je de volgende portie toevoegt. Mix het beslag 2 minuten op medium snelheid. Vet een bakvorm (Ø 20 cm) in met FunCakes Bake Release Spray. Bak de cake in de oven in ca. 35 minuten gaar.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, zetmeel (tarwe), rijsmiddel: E500, E341, E575, E450, emulgator: E472b, E477, glucosestroop (gedroogd), sojameel, lupinemeel, zout, verdikkingsmiddel: E415, natuurlijk aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, melk.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.
€ 4,75
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Voor de lekkerste en mooiste cupcakes, ook geschikt om een heerlijke cake te bakken.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor 20-24 cupcakes: 500 g mix, 250 g (room)boter en 5 eieren (250 g). Meng in 4 minuten op lage
snelheid tot een glad beslag. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs)lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Bak de cupcakes in de oven
in ca. 18-20 minuten gaar.
Maak je liever mini cupcakes? Met 500 gram Mix voor Cupcakes kun je circa 40-48 mini cupcakes maken. Bak de cupcakes in ca. 12-15 minuten gaar.
Of maak je liever een cake (25 cm)? Bak de cake in ca. 60-70 minuten gaar op 150-160°C (heteluchtoven).
Tip: Voeg een snufje zout en/of een FunCakes smaakstof naar keuze toe, bijv. citroen of sinaasappel.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, rijsmiddel: E450, E500, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd), magere melkpoeder, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E415, aroma (melk), kleurstof: E160b. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Halal gecertificeerd.
€ 3,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Voor de lekkerste en mooiste cupcakes, ook geschikt om een heerlijke cake te bakken.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor 20-24 cupcakes: 500 g mix, 250 g (room)boter en 5 eieren (250 g). Meng in 4 minuten op lage
snelheid tot een glad beslag. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs)lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Bak de cupcakes in de oven
in ca. 18-20 minuten gaar.
Maak je liever mini cupcakes? Met 500 gram Mix voor Cupcakes kun je circa 40-48 mini cupcakes maken. Bak de cupcakes in ca. 12-15 minuten gaar.
Of maak je liever een cake (25 cm)? Bak de cake in ca. 60-70 minuten gaar op 150-160°C (heteluchtoven).
Tip: Voeg een snufje zout en/of een FunCakes smaakstof naar keuze toe, bijv. citroen of sinaasappel.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, rijsmiddel: E450, E500, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd), magere melkpoeder, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E415, aroma (melk), kleurstof: E160b. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Halal gecertificeerd.
€ 19,95
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België, Nederland Meer tonen Laat minder zien
FunCakes Mix voor Muffins, voor de lekkerste originele muffins!
Maak met deze nieuwe FunCakes mix in een handomdraai heerlijke smaakvolle muffins volgens origineel Amerikaans recept. Aan de mix hoeft alleen water en olie toegevoegd te worden en met ongeveer een half uur heb je de lekkerste muffins op tafel staan.
Bereidingswijze:
verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng voor 12 muffins 500 gram mix, 200 gram plantaardige olie (220 ml) (bijv. arachideolie) en 200 ml water in een kom en mix deze op lage snelheid in 5 minuten tot een glad beslag. Voeg naar wens vulling toe, zoals bakvaste chocolade, bosbessen, banaan of noten. Verdeel 12 papieren bakvormpjes over een muffinbakvorm. Vul deze tot vlak onder de rand met beslag. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in ca. 25 minuten goudgeel.
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, scharreleigeelpoeder, scharreleiwit (gedroogd), stabilisator: E420, maïszetmeel (gemodificeerd), weipoeder (melk), rijsmiddel: E500, E341, E450, emulgator: E471 (palm), zout, kleurstof: E160a, verdikkingsmiddel: E415, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: soja, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
Inhoud: 1 kg.
€ 7,75
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Maak met de FunCakes mix voor Red Velvet Cake een overheerlijke fluweelzachte luchtige taart. Je kunt deze lekkere mix ook gebruiken voor het bakken van cupcakes met een lichte chocoladesmaak. Voeg eenvoudig plantaardige olie, eieren en water toe om deze heerlijke mix te bereiden.
Bereidingswijze: Zie voor baktijden en verhoudingen de tabel op de verpakking. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, plantaardige olie en het water in een kom. In 6-8 minuten tot een luchtig beslag mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de oven gaar. Tip: Vullen/garneren met botercrème of roomkaas glazuur. Ook geschikt voor cupcakes (ca. 20 stuks met 500 g mix recept), bakken op 175°C (heteluchtoven 160°C), ca. 20 minuten.
ingrediënten: tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500, E450, E341, plantaardige olie en vet (raap), cacaopoeder (mager), emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd), kleurstof: E172, E129, zout, verdikkingsmiddel: E466, E415, sojameel, aroma. E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, melk en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
Inhoud: 1kg.
€ 7,75
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Maak met de FunCakes mix voor Red Velvet Cake een overheerlijke fluweelzachte luchtige taart. Je kunt deze lekkere mix ook gebruiken voor het bakken van cupcakes met een lichte chocoladesmaak. Voeg eenvoudig plantaardige olie, eieren en water toe om deze heerlijke mix te bereiden.
Bereidingswijze: Zie voor baktijden en verhoudingen de tabel op de verpakking. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, plantaardige olie en het water in een kom. In 6-8 minuten tot een luchtig beslag mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de oven gaar. Tip: Vullen/garneren met botercrème of roomkaas glazuur. Ook geschikt voor cupcakes (ca. 20 stuks met 500 g mix recept), bakken op 175°C (heteluchtoven 160°C), ca. 20 minuten.
ingrediënten: tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500, E450, E341, plantaardige olie en vet (raap), cacaopoeder (mager), emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd), kleurstof: E172, E129, zout, verdikkingsmiddel: E466, E415, sojameel, aroma. E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, melk en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
Inhoud: 4 kg.
€ 27,95
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België, Nederland Meer tonen Laat minder zien
De brownie mix is perfect om heerlijke brownies en chocolade cakes mee te maken. Vol en rijk van chocolade smaak!
Bereidingswijze: zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, eieren, boter en water en klop het rustig in 3 minuten tot een dik beslag. Voeg naar wens een vulling toe zoals noten, rozijnen, bakvaste chocolade. Vul een ingevet en met bakpapier bekleed bakblik met het beslag en bak in de voorverwarmde oven. Na het afkoelen eventueel met chocolade glazuur afsmeren. Ook geschikt voor chocolade cupcakes.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, plantaardige olie (palm, raap), magere cacaopoeder (7%), zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop (gedroogd), aardappelzetmeel, zout, rijsmiddel: E450, E500, melkeiwit, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, lupine. Dit product is Halal gecertificeerd.
Inhoud: 1 kg.
€ 6,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Een donkere chocoladekleur en extreme fudgyness, fudge brownies zijn de droom van elke chocoladeverslaafde en meer. Wil je de Amerikaanse droom naar je eigen keuken brengen? Met deze FunCakes bakmix is het mogelijk en makkelijker dan ooit! Deze fudge brownie blijft van binnen zacht en romig. Het heeft echt niets nodig, maar wil je af en toe wat variatie; probeer noten of FunCakes Chocolate Chunks and Drops toe te voegen of voeg na het bakken wat chocoladeglazuur toe!
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 500 g mix en 250 g gesmolten (room) boter. Voeg 3 eieren (150 g) toe en mix 5 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Voeg desgewenst 125 g gehakte walnoten en/of hazelnoten toe. Vul een ingevet en met bakpapier bekleed bakblik met het beslag. Bak de brownie 35 minuten in het midden van de oven. Open de oven niet tijdens het bakken! De brownie blijft van binnen zacht en romig. Laat de brownie na het bakken afkoelen en laat hem minimaal een uur opstijven in de koelkast voordat je hem in plakjes snijdt.
ingrediënten: suiker, tarwebloem, cacaopoeder (mager), natuurlijk aroma, zout, emulgator: E471 (palm). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,85
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Al het lekkere van de brownie, maar dan in de vorm van een blondie! Deze cake blondie is zacht, heeft een lekkere vanillesmaak en past overal bij. Bak het met witte chocolade chunks en voeg een drizzle toe om het helemaal af te maken!
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Gebruik voor deze cake 500 g mix, 2,5 eieren (125 g), 50 g boter en 100 ml water.Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Smelt de boter in een pannetje. Doe de gesmolten boter, de mix, eieren en het water in een kom. Mix op lage snelheid in 3 minuten tot een glad beslag. Vet een bakvorm (20×20 cm) in met Bake Release Spray, bekleed met bakpapier en vul met het beslag. Bak de cake blondie in het midden van de oven gedurende 40 minuten. Haal de cake uit de oven en laat uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, melkpoeder (vol), glucosestroop (gedroogd), plantaardige olie en vet (raap), zetmeel (aardappel), gemodificeerd zetmeel, zout, rijsmiddel: E500, aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
€ 4,75
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Het is Nederlands trots onder de zoetigheden: stroopwafels! Als Nederlands merk kon FunCakes dus niet anders dan een bakmix te ontwikkelen ter ere van deze koeken. Deze cake heeft een heerlijke karamelsmaak en bevat zelfs kleine stukjes stroopwafels. Hemels! Voeg enkel boter, eieren en een beetje water toe en het beslag is klaar om gebakken te worden! Als taart, cake of cupcakes, de keuze is aan jou!
Bereidingswijze: Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 500 gram mix, 250 gram boter, 4 eieren (maat L, 220 gram) en 3 eetlepels water en mix het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van 24 cm of een rond bakblik van 20 cm in en strooi er wat bloem in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in de voorverwarmde oven in ca. 70 minuten gaar. Voor het maken van cupcakes: papieren bakvormpjes (ca. 20 stuks) in een muffin bakvorm plaatsen, vormpjes tot ca. de helft vullen en op 180°C (heteluchtoven 160°C) in ca. 18 minuten bakken.
ingrediënten: suiker, tarwebloem, plantaardige olie en vet (palm, raap, shea), rijsmiddel: E450, E500, E334, zetmeel (rijst), glucosestroop (gedroogd), emulgator: E475, E471 (palm, raapzaad), E322 (soja), zout, moutmix (glucosestroop, gerststroop, moutextract), kruiden en specerijen (kaneel), conserveermiddel: E202, water, melkpoeder (mager), verdikkingsmiddel: E415, melk (mager gecondenseerd), aroma (melk), suiker (gebrand), invertsuikerstroop, kleurstof: E160b, natuurlijk aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,65
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Een heerlijke cake met de rijke smaak van amandelen. Je maakt 'm eenvoudig met deze Mix voor Amandelcake van FunCakes. De volle smaak van deze cake doet het extra goed op een gure namiddag in het najaar, zéker wanneer je gek bent op bitterkoekjes. Maak 'm helemaal compleet met wat amandelschaafsel erbovenop. Leuk ter variatie: maak van deze mix ook eens cupcakes!
Bereidingswijze: Gebruik voor deze cake 400 g mix, 4 eieren (200 g) en 240 g boter. Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, eieren en boter in een kom. Plaats een vlindergarde op je mixer. Mix in 3-4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een 25 cm cakeblik in met FunCakes Bake Release Spray. Vul de bakvorm met het beslag. Bak de cake in de oven in ca. 60-70 minuten gaar. Haal de cake direct na het bakken uit de bakvorm en laat uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, zetmeel (tarwe), emulgator: E471, E470a, E472e, E472b, E482, E477, rijsmiddel: E500, E450, E341, maltodextrine, melkpoeder (mager), plantaardige olie en vet (kokos, zonnebloem), tarwegluten, zout, verdikkingsmiddel: E415, E466, moutmix (glucosestroop, gerststroop, moutextract), conserveermiddel: E202, aroma, gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijk aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.
€ 4,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Met de FunCakes Mix voor Cheesecake maak je binnen een handomdraai een stevige en gladde cheesecake vulling met een zoete en een frisse lichte citroensmaak. Voeg alleen nog aardbeien, frambozen of een andere lekkere topping toe om de cheesecake naar jouw smaak af te maken!
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Gebruik voor deze cake 250 g mix, 250 ml water, 200 g roomkaas (Bijvoorbeeld Philadelphia), 3 eieren (150 g) en 250 ml slagroom. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Kies je favoriete kruimelkorst als bodem. Meng de kruimelkorst met 90 g gesmolten roomboter. Leg een vel bakpapier op de bodem van de springvorm van 24 cm en trek de rand er omheen. Doe bodem in de springvorm, verdeel gelijkmatig en druk aan. Laat dit ongeveer 15 minuten opstijven in de koelkast. Doe alle ingrediënten voor de cheesecake in een kom. Mix op lage snelheid voor 3 minuten. Mix daarna op middelhoge snelheid in 1 minuut tot een glad beslag. Giet het beslag op de kruimelkorst in de springvorm. Bak de cheesecake in het midden van de oven gedurende 60-70 minuten. Haal de cheesecake uit de oven en laat uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie en vet (palm, kokos, raap), melkpoeder (vol), glucosestroop (gedroogd), E330, melkeiwit, aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: vis, soja, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
€ 5,25
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Mix voor overheerlijke koekjes die je kunt decoreren. Ook geschikt voor appeltaart.
Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Kneed 500 g mix, 150 g (room) boter en 1 ei (50 g) tot een deeg. Laat ten minste 1 uur opstijven in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C
(heteluchtoven 160°C). Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad (tot ca. 3 mm dikte). Steek de koekjes uit en bak ze in het midden van de oven in ca. 12 minuten goudgeel. Laat de
koekjes afkoelen en decoreer ze naar wens. Geschikt voor ca. 25 koekjes van 7-10 cm, afhankelijk van dikte en vorm.
Tip: Zin in appeltaart? Bekleed een bakvorm met koekjesdeeg. Vul met een mengsel van appels, suiker en kaneel. Bak in een voorverwarmde oven ca. 50-60 minuten op 170°C (heteluchtoven 150°C).
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, dextrose, gedroogde glucosestroop, rijsmiddelen: E450, E500, aroma (melk). Voor allergenen zie de vet gedrukte ingrediënten.
Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 3,85
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De FunCakes Mix voor Cruncy Spelt Cookies is een overheerlijke mix die rijk gevuld is met zonnebloem- en pompoenpitten. Maak met de mix robuuste speltkoeken, maar je kan er ook taartbodems mee maken. Voor je het weet maak je ze elke week, want ze zijn verslavend lekker!
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Gebruik voor deze koekjes 500 g mix, ½ ei (25 g), 150 g boter en 15 ml water. Doe de mix, eieren, boter en het water in een kom. Mix op lage snelheid voor 3 minuten tot een glad beslag. Rol het deeg tot een staaf met een diameter van 6cm en wikkel het in plastic folie. Laat het deeg voor 1 uur opstijven in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Snijd koekjes af van 2 cm breed en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat 5 cm van elkaar af. Bak de koekjes in het midden van de oven gedurende 18-20 minuten. Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Ingrediënten: speltbloem (25%), volkorenspeltmeel (25%), suiker, speltvlokken (10%), pompoenpitten, gekarameliseerde suiker, zonnebloempitten, dextrose, honingpoeder, rijsmiddel: E500, E450, zout, aroma.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk, lupine.
€ 4,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Met een zelfgebakken carrot cake zit je altijd goed. Het kruidige van de cake samen met een lekkere cream cheese frosting eroverheen is simpelweg een van die perfecte combinaties die we nooit beu worden. Met deze FunCakes bakmix maak je zo'n worteltaart eenvoudig zelf. De rijke, kruidige smaken van deze cake smaken naar meer. Voeg naar wens nog noten of rozijnen toe aan het beslag! Perfect voor een winterse namiddag, een high tea met Pasen of gewoon bij een lekker kopje koffie. De mix is ook geschikt voor het maken van carrot cupcakes!
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng 500 g mix met 80 ml water, 3 eieren (150 g), 150 ml (140 g) plantaardige
olie en 150 g geraspte wortel. Voeg naar wens gehakte walnoten (25 g) en/of gewelde rozijnen (40 g) toe. Mix het beslag rustig in 5 minuten door elkaar en stort het in een met bakpapier bekleed
en ingevette bakvorm van 20 cm vierkant of 22 cm rond. Bak de cake in het midden van de oven in ca. 50-60 minuten goudgeel.
Ook geschikt voor het maken van cupcakes. Bak de cupcakes in circa 25 minuten gaar.
ingrediënten: suiker, tarwebloem, weipoeder (melk), aardappelzetmeel, rijsmiddel: E450, E500, kruiden en specerijen (kaneel), tarwezetmeel, zout, emulgator: E481 (palm), verdikkingsmiddel: E415, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,25
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De nieuwste soort chocolade, Ruby, is roze (!), romig zoals we gewend zijn van chocolade en met een subtiel zuur smaakje. Zo lekker dat het FunCakes inspireerde om een Mix voor Ruby Cake te ontwikkelen met al deze karaktereigenschappen. Een roze cake met een fruitige smaak en stukjes wittte chocolade en cranberries! Deze zitten al in de mix, dus je hoeft er alleen maar boter en eieren aan toe te voegen. Leuk detail: de mix is wit en zal roze kleuren nadat deze gemixt wordt met de boter en eieren. Een beetje magie dus, waardoor het de perfecte cake is om met kinderen te bakken! De mix kan gebruikt worden voor het bakken van een taart, (loaf) cake of cupcakes.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 200 g (room)boter zacht. Voeg 400 g mix en 4 eieren (200 g) toe en klop het
in 4 minuten op medium snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van ca. 25 cm lang in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 55 minuten gaar. Direct na
het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Ook te bereiden als cupcakes. Bak 12-15 cupcakes in de oven in ca. 18-23 minuten gaar.
ingrediënten: suiker, tarwebloem, witte chocoladestukjes (suiker, melkpoeder (volle), cacaoboter, melkpoeder (mager), natuurlijk vanille aroma, emulgator: E322 (soja)) (4%), ruby chocoladestukjes (suiker, cacaoboter, melkpoeder (volle), cacaomassa, emulgator: E322 (soja), voedingszuur: E330, natuurlijk vanille aroma) (3%), cranberries (gedroogd) (2%), rijsmiddel: E450, E500, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477(palm), zout, glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (mager), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel: E415, kleurstof: E120, plantaardige olie en vet (zonnebloem). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Hij is overheerlijk, ziet er ontzettend aantrekkelijk uit en is helemaal van nu: de donut! Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, maar inmiddels zijn plekje ook in Europa veroverd. De donut
dreigt de positie van de cupcake te verslaan, en dat is best begrijpelijk, want het concept is fantastisch. Een zoete lekkernij die niet alleen van zichzelf al overheerlijk is, maar nog meer
potentie krijgt door de vele strooisels, glazuren, chocolade en andere decoraties waarvan je hem kunt voorzien.
FunCakes zou FunCakes niet zijn als we het lekker makkelijk voor je zouden maken: u kunt deze donuts dus zowel in de oven als in de frituur bakken!
Bereidingswijze: Voor het beste resultaat bereiden in de frituur. Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Kneed 500 g mix, 215 ml water en 65 ml (55 g) plantaardige olie met een mixer met deeghaak gedurende 5 minuten. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 5 mm. Steek de donutvormen uit en laat 25 minuten rusten. Verwarm de frituurpan op 180°C of de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Frituur: Bak de donuts goudgeel in ca. 90 sec. per kant. Oven: Leg de donuts in een donutvorm en bak in ca. 12 minuten goudgeel. Bestrijk met gesmolten boter en decoreer naar wens.
ingrediënten: tarwebloem, suiker, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddel: E450, E500, plantaardige olie en vet (raap), tarwegluten, zout, emulgator: E471 (palm), E472e (zonnebloem, raapzaad), verdikkingsmiddel: E466, aroma, enzymen (tarwe). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,15
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Maak zelf de lekkerste Belgische Wafels met deze FunCakes mix. Voeg eenvoudig boter, water, ei en de FunCakes parelsuiker toe aan de mix en je hebt de overheerlijke robuuste wafels volgens Luiks recept!
Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng met behulp van deeghaken 500 g mix, 150 g (room)boter, 175 ml water en 1 ei (50 g) in circa 3-4 minuten tot een glad deeg. Meng 200 g FunCakes Parelsuiker met 20 g licht gesmolten (room)boter. Meng het mengsel van parelsuiker en (room)boter in 30 seconden door het deeg. Verwarm het wafelijzer en vet beide bakplaten in. Draai van het deeg bolletjes van ongeveer 70 g (ongeveer 15 stuks). Bak de wafels 3-4 minuten in het wafelijzer totdat ze mooi goudbruin zijn. Garneer naar wens met bijv. slagroom of vers fruit.
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddel: E450, E500, plantaardige olie en vet (raap), tarwegluten, zout, emulgatoren: E471 (palm), E472e (zonnebloem, raapzaad), verdikkingsmiddel: E466, aroma, enzymen (tarwe).
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk en lupine.
Inhoud: 1 kg.
Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 5,95
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De frisse smaak van deze Limoncello Cake brengt je meteen terug op je favoriete vakantiebestemming! Deze FunCakes mix bevat fruitstukjes en knapperig parelsuiker om een verrukkelijke cake met citroensmaak te bakken. De Special Edition mix is eenvoudig te bereiden, je hoeft alleen boter en eieren toe te voegen.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 175 g (room)boter zacht. Voeg 400 g mix en 4 eieren (200 g) toe en klop het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van ca. 25 cm lang in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 55 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
ingrediënten: suiker (50%), tarwebloem, citroensap (concentraat, 1%), appel (1%), rijsmiddel: E450, E500, natuurlijk aroma, fructosesiroop, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), zout, glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (mager), rijst-meel, aroma (bevat 0,2% alcohol), verdikkingsmiddel: E415, E440, plantaardig olie en vet (palm). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
€ 4,50
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De FunCakes Mix voor Banoffee Cake is gebaseerd op het traditionele recept uit de Britse keuken. Een heerlijke cake met een banaan- en toffee-smaak. Voeg alleen boter, eieren en een verse banaan toe aan de mix om eenvoudig je eigen Banoffee Cake te maken. Tip: het smaakt nog beter als je een caramel-topping op de taart toevoegt.
De FunCakes Special Edition mixen zijn nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 145°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix met een vlindergarde 400g mix, 4 eieren (200 gram) en 200 gram zachte boter voor 3 minuten op middel hoge snelheid tot een glad beslag. Prak de banaan fijn en spatel dit door het beslag. Vet een cakevorm van ca. 20 - 22 cm lang in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 60-65 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, glucosestroop (gedroogd), plantaardige olie en vet (palm, shea), emulgator: E471, E472b, E477, E322 (soja), rijsmiddel: E450, E500, zout, natuurlijk aroma, melkpoeder (mager), aroma, melk (mager, gecondenseerd), verdikkingsmiddel: E415, kleurstof: E160b.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, lupine.
Netto inhoud: 400 g.
€ 4,50
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
De FunCakes Special Edition Mix voor Vegan Cake is een perfecte basis vanille cake die je zelf kunt verreiken met je eigen toppings, fruit en vullingen. Deze Vegan Cake is ideaal voor iedereen die veganist is.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk ingrediënten op kamertemperatuur. Meng met een vlindergarde 400 g mix, 160 ml water en 180 ml (160 g) plantaardige olie en klop in 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van ca. 25 cm of een rond bakblik van Ø 20 cm in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 50-55 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, rijsmiddel: E450, E500, alphadextrine, zout, aroma, kleurstof: E160a, enzymen.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: soja, lupine.
€ 4,25
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Het is geen Kerst zonder zelfgebakken Gingerbread koekjes! Deze heerlijke gekruide gemberkoekjes volgens origineel Amerikaans recept zijn eenvoudig zelf te maken, je hoeft alleen maar water, ei en boter toe te voegen aan de mix van FunCakes. Bak een leuk gingerbread huisje of het traditioneel gingerbread mannetje voor Kerstmis. De koekjes decoreer je natuurlijk met FunCakes icing. Ook leuk om samen met de kinderen te maken voor de feestdagen.
Preparation: Preheat the oven to 180°C (convection oven 160°C). Ingredients need to be at room temperature. Knead 500 g mix with 1 egg (50 g), 60 g (cream) butter and 60 ml water into a firm dough and let it stiffen in the fridge for at least 1 hour. Roll out the dough on a floured surface (3 mm thickness) and cut out the cookies. Bake the cookies in the middle of the oven for approx. 12 minutes until golden. Let the cookies cool down and decorate as desired.
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, kruiden en specerijen (gember, kaneel), gebrande suiker, rijsmiddel: E500, E450.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk, lupine.
Dit product is: Halal gecertificeerd.
€ 4,25
incl. btw excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien