Bijna al onze kleurstoffen zijn geschikt voor het kleuren van icing, maar gaat u fondant of marsepein kleuren, dan is dat alweer anders. En wilt u beslag een kleurtje geven, dan moeten uw kleurstoffen tegen de temperatuur van de oven kunnen. Chocolade kleuren? Let ook daarbij op dat u de juiste kleurstoffen gebruikt. 

 

Wilton Icing Colours zijn kleurstoffen voor levensmiddelen in geconcentreerde paste vorm. Deze kleurstoffen zijn geschikt voor het kleuren van botercrème, marsepein, fondant, gum paste, icing, beslag, koekjesdeeg en meer. Je kunt de kleuren ook met elkaar mengen om je eigen kleur te maken. 

Voordeel van de Wilton Icing Colors is dat ze de consistentie van het product niet aanpassen. 

 

Met de Rainbow Dust Progel kun je eenvoudig je fondant, marsepein, botercrème, biscuit, candy melts en meer kleuren! Van deze zeer geconcentreerde kleurstof heb je maar een klein beetje nodig om je creaties een rijke, diepe kleur te geven. Hierdoor gaan de Rainbow Dust tubes lang mee.

 

Nieuw is ColourMill. Dit Australische merk is fantastisch voor het kleuren van chocolade, icing, fondant en al je andere lekkers.