JEM LIFE SIZE BABY BOOTEE

Maak nu zelf mooie babyschoentjes met deze 3 delige uitsteker set van JEM cutters. Met ingesloten Engelstalige instructie.

Afmeting uitstekers tussen de 10 en 14 cm.

€ 6,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PME CAKE TOPPER CUTTER HAPPY BIRTHDAY - MODERN

Het maken van een taarttopper is nog nooit zo makkelijk geweest met de PME Cake Topper Cutter Happy Birthday Modern. Met het moderne design kun je de woorden 'Happy Birthday' uit fondant, modelling paste of gum paste steken. Voor het beste resultaat gebruik je modelling paste of gum paste.

Hoe te gebruiken: Rol de fondant, modelling paste of gum paste uit met een rolstok. Druk de Cake Topper Cutter stevig in de paste. Verwijder overtollig paste en laat de topper uitharden/drogen. Decoreer de topper met eetbare verf, airbrush kleurstoffen, dusts en meer! Plaats de topper op de taart vlak voor het presenteren.

Deze sterke en duurzaam uitsteker is gemaakt van hoge kwaliteit voedselveilig plastic.

Formaat: 16,5cm x 15cm

Inhoud: 1 uitsteker..

€ 12,00

  • Uitverkocht

PATCHWORK CUTTER EXTRA LARGE MUSIC NOTES

Deze Patchwork Cutter set bevat 10 muziek noten en een muzieksleutel. De grootste noten zijn ideaal voor een topper op een taart. De kleinere muziek noten kunnen random op een taart of cupcakes worden geplaatst.

Patchworkcutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je beklede taart te drukken.

Hoe te gebruiken:
Gebruik voor deze patchwork cutter FunCakes fondant met tylo poeder of de fondant van Wilton. Smeer eerst wat crisco op je werkplank (geen poedersuiker!). Kneed de fondant goed door en rol hem dan flinterdun uit zonder de fondant op te tillen. Zorg dat de fondant goed vast zit op je werkplank. Smeer je handen in met een klein beetje crisco en wrijf de patchwork cutter hiermee in. Druk de patchwork cutter stevig in het fondant. Haal met behulp van miniatuur tools de overige fondant weg. Laat de fondant 10 minuten uitharden en maak hem dan voorzichtig los.

Afmeting: circa 10 cm hoog.

€ 11,50

  • Uitverkocht


FMM IMPRESSION MATS 2 KOPPELSTEEN/STENEN MUUR

Set van 2 matjes waarmee je heel simpel een mooie koppelstenen weg of (tuin)paadje kunt maken en een stenen muurtje.
Afmetingen: 150 x 70 mm.

€ 8,45

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

FMM IMPRESSION MATS 1 GEMETSELDE MUUR/BOOMNERF

Set van 2 matten, hiermee kun je een mooie stenen gemetselde muur afdrukken en een boom of houtnerf maken. Een stukje marsepein of fondant uitrollen, mat erop en gelijkmatig indrukken en je krijgt een heel mooi patroon! Evt. kun je de lijntjes nog inkleuren met kleurstof.
Afmeting per mat: 150 x 70 mm.

€ 8,45

  • Uitverkocht

JEM WALL AND GATE

Set van 2 JEM uitstekers.  Cobblestone Wall and Gate.

Afmetingen 15x4,5 cm

€ 8,50

€ 6,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1